Karhulan Joulunavaus, käsityökuja ja Joulumarkkinat

Tervetuloa perinteiseen Karhulan Joulunavaukseen, käsityökujalle ja Joulumyyjäisiin Karhulan ohjelmalliselta joulutorilta löydät perinteiset jouluherkut ja kauneimmat joululahjat. Tule sinäkin mukaan nauttimaan kauniista, valoissa hehkuvasta joulutorista ja mukavasta joulutunnelmasta! Luvassa on monenlaista ohjelmaa aina upeista musiikkiesityksistä joulupukin tapaamiseen. Tilaisuus järjestetään Karhulan torilla klo 09-13:00 ja tilaisuus jatkuu Karhulan Hovin pihalla klo 13-15:30.
Tilaisuus jatkuu Karhulan Hovin pihalla


Tule Joulupukin pajalle tapaamaan itse Joulupukkia! Lapsille ja lapsenmielisille on luvassa hauska tonttupolku. Pihalla on upeita karvaturreja rapsuteltavana ja ompa joukossa yksi erityiskoirakin ja rohkeimmat voivat ratsastaa hevosella!

Pikkunälkään voi koko perhe paistaa makkaraa nuotiolla ja juoda palanpanikkeeksi trip-mehua. Makkaran ja tripin saat vain 2 €:lla. 

Joulun lähestyessä salaperäinen joulunarvoitus odottaa ratkaisuaan tonttupolulla Karhulan Hovin pihapiirissä. Seikkailu soveltuu koko perheelle. Seikkailun kesto n. 20min. Seikkailulle lähdöt n. 5min välein