Kymen Yrittäjille uusi aluejohtaja

10.11.2020

Kymen Yrittäjät ry:n aluejohtajaksi on nimitetty hallintotieteiden maisteri Kari Jääskeläinen. 


Kouvola

Kari Jääskeläinen aloittaa aluejohtajan tehtävässä 15. marraskuuta 2020. Aluejohtajan tehtävä on johtaa yrittäjien maakunnallista edunvalvontaa Kymenlaaksossa ja tukea yrittäjien paikallisyhdistysten toimintaa edunvalvontatyössä. 
Kari Jääskeläisellä on pitkä kokemus ja osaaminen edunvalvonnasta, päätöksenteosta, viestinnästä ja järjestötyöstä. Jääskeläinen on aiemmin työskennellyt Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkönä, johtajana Elinkeinoelämän keskusliitossa ja toiminut useiden ministereiden erityisavustajana. Hänellä on laaja kokemus myös eri ministeriöistä. 


Kymen Yrittäjien aluejohtajan vakanssiin oli suuri kiinnostus. Hakijat olivat mielenkiintoisia ja varteenotettavia jokainen. Maakunnallisena vaikuttajana aluejärjestö on paikallisyhdistysten tukena nostamassa yrittäjyyttä Kymenlaaksossa 
–Halusimme aktiivisen aluejohtajan, jolla on edunvalvonta osaamista ja taitoa rakentaa paikallisten luottamushenkilöiden kanssa yritteliästä maakuntaa, totesi Kymen Yrittäjien puheenjohtaja Hannu Lehtinen. 

Aluejohtajaksi haekeville heitettiin haaste esitellä näkemyksiään jäsenkunnan kasvattamisessa ja viestinnässä. Siihen Jääskeläinen toi pitkän kokemuksensa kautta konkreettisimpia eväitä. 
–Yrittäjien maakunnallinen ja paikallinen edunvalvontatyö on innostava työsarka, toteaa Jääskeläinen. 
– Tulevassa työssä on paljon tuttuja elementtejä, mutta edessä on myös paljon uuden oppimista. 
Hän korosti, että tärkeintä on pitää mielessä ajatus, missä vain yrittämällä ja investoimalla Suomi menestyy ja nousee jaloilleen koronan jälkeen.